HOLDBAR 2020 arrangeres parallelt med SMAK 2020

Messen Mat & Emballasje skifter navn til HOLDBAR for å sette bærekraft på agendaen.

Fra år 2000 har en samlet næring møttes hvert tredje år på Norges Varemesse, for å vise frem sine nyeste produkter og tjenester. Samtidig som de har deltatt i gode diskusjoner rundt muligheter og utfordringer for bransjen. Først under NEF-dagene, deretter på møteplassen Mat & Emballasje og nå under HOLDBAR 2020. HOLDBAR arrangeres 3.- 5. mars 2020.

Riktig emballering av produktet frem til forbruk er nødvendig for å opprettholde optimal kvalitet, hindre uttørking og redusere svinn. Slik forlenges produktenes levetid og blir holdbar. Derfor er det viktig å vise hvordan næringsmiddel- og emballasjebransjen tar disse kravene på alvor og synliggjør fremtidsrettede løsninger.

Ifølge Cecilie Svabø, prosjektleder HOLDBAR 2020, vil messen få et nødvendig og tidsriktig løft både i design, innhold og aktiviteter. – Messens navn vil gjenspeile hva våre utstilleres produkter og tjenester gjør for produsentene og den menige forbruker. Samtidig som den reflekterer bransjens holdning til framtiden. HOLDBAR 2020 vil sette fremtidige løsninger og bærekraft på menyen.

HOLDBAR 2020 arrangeres parallelt med SMAK 2020 og mellom messene vil det bygges gode synergier og overganger for å realisere en større nytteverdi for både utstillere og besøkende, avrunder Torill Engelberg prosjektleder for SMAK 2020.

 Les mer om HOLDBAR 2020 ››

 

Share this: