PRESSE

SMAK 2020 – Utforsk smaken av et nytt tiår

SMAK 2020 arrangeres på Norges Varemesse 3. – 6. mars 2020 og er Nordens ledende møteplass for nettverksbygging, handel og verdiskaping for alle som jobber med mat og drikke.

SMAK 2020 samler hele bransjen – fra lokalprodusert til verdenskjente merkevareleverandører og setter kursen for fremtidens matnasjon overfor beslutningstakere innen hotell, restaurant, café og catering, institusjon og kantine, uteliv, convenience, dagligvare, bakeri og konditori.

Parallelt med SMAK 2020 arrangeres HOLDBAR 2020 den 3.-5. mars. HOLDBAR er den viktigste møteplassen for næringsmiddel- og emballasjebransjen.

SMAK arrangeres hvert tredje år og samler alle som brenner for å skape fremtidens matnasjon. Arrangør er Norges Varemesse i samarbeid med NHO Reiseliv og Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN).

 PRESSEAKKREDITERING ››

Nyheter til pressen

SMAK 2020 sender eget nyhetsbrev til pressen, slik at du som journalist eller redaktør får nyhetene før alle andre.
Ønsker du å stå på denne presselisten, send en epost til hmf@messe.no

Siste nytt finner du ellers på forsiden av Forside SMAK 2020

Pressekontakt

Torill Engelberg
Prosjektleder
Mobil.  +47 922 07 310
E-post. ten@messe.no


Sted

Norges Varemesse
Messeveien 8
2004 Lillestrøm

Nyttige linker
Adkomst til Norges Varemesse
Hotell – overnatting

Share this: