-Sjømat må høyere på agendaen!

Salgs- og markedssjef Arild Svensen i Domstein Sjømat er ikke i tvil: Han vil ha sjømaten enda et hakk opp på agendaen! Derfor stiller de mannsterke på SMAK 2020.

Domstein Sjømat er en av de største leverandørene av sjømat til det norske markedet, med en årlig omsetning på ca. 700 mill. kroner og daglig distribusjon av fersk fisk og sjømat til 800 kunder.

Virksomheten omfatter både salg og distribusjon av ferske sjømatprodukter til dagligvarehandelen, storhusholdning, hoteller og restauranter i Norge.

Hva skal dere gjøre på SMAK 2020?
–Vi skal vise frem mye av det vår fantastiske kyst har å by på. Bærekraftig mat og fokus på lokale råvarer havets ulike sesonger, sier salgs- og markedssjef Arild Svensen i Domstein Sjømat.

–Fra oss kommer egne kokker, sjømatspesialister og salgskonsulenter fra nord til sør. Alle landsdeler er representert og mange i vår organisasjon engasjerer seg i SMAK 2020.

Hvorfor er det viktig for dere å delta?
–Det er viktig for oss å ha en arena hvor vi kan vise oss frem samlet og øke kjennskapen til oss, sier han.

Salg- og markedssjef Arild Svensen, Domstein Sjømat

Hvem er det dere først og fremst ønsker å møte på SMAK?
–Vi ønsker å møte både nye og eksisterende kunder i dagligvare- og horecabransjen og mulig nye samarbeidspartnere.

Hva er målene for deres deltakelse?
–Knytte kontakter og finne løsninger på kundens behov. Synlighet.

Har dere noen forventninger?
–Møte mange engasjerte sjømatentusiaster!

Hva er viktigst for deg/dere for å bygge Norge som matnasjon?
–At vi gjennom bærekraftig forvaltning kan høste av verdens beste sjømat som er tilgjengelig langs hele kysten vår, sier Svensen.

–Jeg mener at dette må brukes til å bygge opp våre tradisjoner innen mat, men det er like viktig å introdusere og inspirere nye generasjoner til å bruke disse fantastiske råvarene. Kunnskap om og bruk av sjømat må høyere opp på agendaen!

Har du noe du ønsker å formidle til andre utstillere?
–Vi gleder oss til å se hva som rører seg i bransjen, inspirere andre og selv bli inspirert.

Eller til de som planlegger å komme som besøkende?
–Ja, kom innom og ta en prat og gled dere til smaksprøvene!

Når det kommer til Norge som matnasjon – hva tror du Norge har størst sjanse for å bli kjent for?
–Fersk, ren og naturlig sjømat av høy kvalitet, ja, faktisk i verdensklasse! Norsk kystkultur- og tradisjoner har spennende historier å by på, avslutter Arild Svensen i Domstein Sjømat.

 

Les om en av de andre sjømat-utstillerne også – Svanøy Røykeri ››

Share this: