SMAK 2017 satte nye rekorder

SMAK 2017 og parallellmessen Mat & Emballasje, som ble arrangert på Norges Varemesse fra 7.-10. februar 2017, nådde nye høyder. Tett på 29.500 B2B besøkende fant veien til Lillestrøm. (Foto: Ihne Pedersen)

For SMAK 2017 var også det faglige programmet under messen større enn noen gang, og det ble avholdt 11 konkurranser og hele 40 inspirerende foredrag. – Vi la stor vekt på å sette sammen et spennende og variert program med et høyt nivå innenfor digitalisering, trender og bransjens suksesshistorier, forteller prosjektleder for SMAK 2017, Torill Engelberg.

Bak SMAK 2017 står en samlet og aktiv bransje og med gode samarbeidspartnere. – Uten bransjens engasjement, innsats, flotte stands og konkurranser på et høyt nivå, hadde ikke denne suksessen vært mulig, berømmer Engelberg.

– Videre er det verd å merke seg at vi hadde en betydelig økning i antallet som besøkte avdelingen for alkoholholdig drikke på SMAK 2017. Avdelingen hadde denne gang 6750 besøkende, noe som er en økning på rundt 20 % sammenlignet med forrige SMAK-messe i 2014.

Fin arena
– Vi er veldig godt fornøyd med SMAK 2017, sier daglig leder Joe Harald Strand i BFSN.
– Jeg sitter igjen med mange positive inntrykk, og har absolutt følelsen av at dette var en god møteplass for en bransje i vekst. Mange av de jeg snakket med, ga uttrykk for at de hadde stort utbytte av å være tilsted på SMAK 2017, sier Joe Harald Strand.

– Dette er nok en av de beste SMAK-messene vi har vært på, mener markedssjef Frode Hval i Joh. Kaffe. – Vi opplevde et vanvittig trykk den første dagen, og hadde hver dag mange gode samtaler med kunder og beslutningstakere fra hele bransjen. Vi er også fornøyde med stand-løsningen vi hadde, og vi fikk vist frem bredden i tilbudet vårt. Jeg er spesielt glad for at vi fikk gjort dette sammen med våre maskinleverandører, fremhever Frode Hval.

Høy standard
– Det var utrolig høy standard på SMAK 2017, mener kjededirektør Jan Arstad i Nortura Proff. – Det er kanskje den beste SMAK-messen noensinne! Mange av utstillerne hadde lagt ned mye innsats i sine stands, og mange hadde mye og godt innhold i det de presenterte, mener Arstad.
– Ellers hadde messen et bra faglig program, og besøket på messen og hos Nortura Proff har generelt vært veldig bra, fremhever Arstad som også kunne glede seg over at Nortura Proff sin stand ble kåret til messens beste.
– Vi har hatt mye besøk på standen vår, både av kunder og besøkende som har vært nysgjerrige på hva vi driver med.

Også innkjøpsdirektør Morten Karlsen i NHO Reiselivs innkjøpskjede er godt fornøyd med SMAK 2017. – Vi hadde mange spennende besøkende, og nådde mange potensielle medlemmer. Jeg synes også aktivitetsnivået var bra og seminarprogrammet var faglig sterkt. Dette var kort sagt en god messe, sier Karlsen.

Neste messe i mars 2020
Tilbakemeldinger fra besøkende og utstillere gir oss et godt utgangspunkt for å lage en innholdsrik og spennende SMAK-messe i 2020, sier Torill Engelberg, prosjektleder for SMAK 2017, så merk deg datoene 3. – 6. mars 2020.

 Nøkkeltall SMAK 2017 

Share this: