SMAK 2020 skal kåre Beste Stand

Vi ønsker med kåringen av Beste Stand å sette fokus på viktigheten av å ha en stand som fungerer slik at du som utstiller får maksimalt igjen av din messedeltakelse.

Hva er en god stand? En ting er det visuelle, en annen sak er løsningene som gjør at produkter og konsepter får en god eksponering. Og selvfølgelig betyr det mye å ha en stand som gjør at de besøkende føler seg velkommen inn.

Som inspirasjon til planleggingen av din egen stand; ta en titt på kriteriene litt lenger den på siden.

Foto: Nortura Proff sin stand på SMAK 2017 fikk utmerkelsen Beste Stand

 

KRITERIER BESTE STAND

Helhetsinntrykk

  • Helhetlig konsept hvor alle elementer henger
    sammen
  • Innbydende – Informativt – Inspirerende

Kommunikasjon
Den besøkende skal enkelt kunne oppfatte:

  • Hvem som stiller ut?
  • Budskapet

Miljø og bærekraft
Bruk av komposterbart materiell er preferert

Fokus på innovasjon
Nyheter med et forankret konsept og historiefortelling

Virkemidler som trekker besøkende til standen

  • Virkemidler som understreker konsept
  • Stoppeffekt
  • Innhold

Standbetjening

  • Aktiv, hyggelig og målrettet fremtreden
  • Tar en tydelig vertskapsrolle

Share this: