Trenger du hjelp med standen?

Det er mye planlegging som gjenstår for deg som utstiller før vi åpner dørene 3. mars, og vi kan hjelpe deg! Våre designere er spesialister på messestands og leverer din stand nøkkelferdig.

Skreddersydd og funksjonell stand
En funksjonell stand skal skape en god møteplass og være den beste rammen for presentasjon av bedriftens produkter og løsninger. Våre designere utvikler konsepter som utnytter messeformatet og samtidig ivaretar bedriftens identitet og behov, og selvsagt basert på dine budsjetter.

Din trygghet
Expo Design er en del av Norges Varemesse. Det er kort vei fra design via produksjon og til messearena. Avdelingen består av et kompetent og sammensatt fagmiljø, og er blant landets fremste innen design til messe, event og utstilling. Gjennom en grundig designprosess og solid prosjektledelse vil en attraktiv og funksjonell stand stå klar når SMAK 2020 åpner.

Ta kontakt med Expo Design for et konkret tilbud på tlf 402 32 627 eller design@messe.no

Bildene viser et par av standene som er designet for fagmesser på Norges Varemesse.
Standen til Solberg & Hansen (hoveddbildet øverst) er på 9×4 kvm og ble designet for Oslo Design Fair i august.
Standen under ble laget for Circle K til messen Transport & Logistikk i september. Arealet til Circle K er på 12×8 kvm og var en del av en felles stand med møterom for flere aktører.

Expo Design laget denne standen for WIN GD til Nor-Shipping i juni. God utnyttelse av 21 kvm stand (7×3 m) ga også plass til et litt skjermet sted for en nærmere prat.

PS. Deltar din bedrift med stand andre steder også? – Expo Design hjelper deg gjerne på flere messer, både i Norge og utlandet.

Share this: