Tall og fakta fra SMAK 2017

SMAK 2017 hadde fullt trøkk i fire dager. Flere besøkende, større messe og mer variert program enn tidligere. Antall besøkende til øl, vin & brennevin-delen økte med hele 20 % i forhold til SMAK 2014.

 

Noen viktige nøkkeltall

 

 

Hva vet vi om de besøkende

De kommer til SMAK for å se nyheter og møte nye og eksisterende leverandører.

 

Kilde: SMAK 2017, besøksundersøkelse

De fleste kommer fra HoReCa, deretter bakeri, konditori, café, institusjon og kantine, convenience og dagligvarehandelen.

 

Kilde: SMAK 2017, besøksregistrering.
De besøkende er gitt mulighet til å registrer flere alternativer mhp bransjetilhørighet  

 

 

 

 

Mer om utstillerne

Utstillerne representerer hele bransjen innenfor mat og drikke, maskiner og utstyr, interiør og design, og øl, vin og brennevin.
De deltar for å bygge nettverk og styrke relasjoner, og for å møte eksisterende og nye kunder.

 

… og det fører til salg.

 

Kilde: SMAK 2017, utstillerundersøkelse

 

 Les også: SMAK 2017 satte nye rekorder ›› 

Share this: