Utforsk smaken av et nytt tiår

SMAK 2020 vil være den viktigste møteplassen for alle som jobber med mat og drikke. Her kan du presentere nyheter for nåværende og nye kunder, og knytte verdifulle kontakter.

SMAK 2020 vil være den viktigste møteplassen for alle leverandører og produsenter av maskiner og utstyr, mat og drikke, interiør og konsepter, øl, vin og brennevin, emballering og logistikk.

Smaken av et nytt tiår
På SMAK 2020 vil nyheter presenteres, framtidens måltider og matkultur vises fram, ny teknologi og løsninger vil inspirere til videreutvikling og økonomisk optimalisering. Benytt anledningen til å begeistre fagfolk med muligheter som møter morgendagens utfordringer. Del inspirasjon gjennom nye smaker og løsninger og møt mennesker som deler din lidenskap for faget.

Eget område for sider-, øl-, vin- og brennevinleverandører
Alle produsenter, leverandører og distributører av øl, vin og brennevin vil kunne presentere sine merkevarer på et eget område. Et område hvor kun besøkende med skjenkebevilling vil ha adgang.

Konkurranser
SMAK vil være den viktigste møteplassen for anerkjente mat- og drikkekonkurranser i 2020. Konkurranser med både kjente og fremtidens kokker og bransjens eksperter.

Møteplassen
Konferanse og seminarer hvor trender presenteres og nye løsninger diskuteres. Her møtes spesialister i workshops og til debatt.
SMAK 2020 er den også den sosiale møteplassen hvor fagfolk møtes. En kveld under SMAK 2020 for mingling, kåringer og utmerkelser.
Meld deg på som utstiller til SMAK og vær en del av mat- og drikkebransjen viktigste møteplass i 2020.

 

 BOOK STAND ››

Share this: